15 april 2023
14:00

Bele Barkarby FF

Referat: Åkersberga FC - Bele Barkarby FF

Seriestarten avklarad och vilken start sen. Bele är hungriga och ÅFC kommer ej igång. Felbeslut och felpassar bjuder in Bele onödigt mycket i matchen. Tränarna på ÅFC bänken tror knappt sina ögon. Det blir inte bättre av att domarna verkar titta på en annan match än övriga på Röllingby IP bla annat en jättefin räddning som Bele målvakten gör som går strax över målribban, hörna vi tänker alla inkl. Bele's tränare. Nej, enligt domaren går ÅFC skottet över mål för egen maskin. ALLA förutom domaren ser den fina räddningen. Nåja domar kvaliten var inte med oss idag. I slutet av första perioden sker en incident (dobbar först i en glidtackling av Bele spelare) strax utanför Beles straffområde. Heta känslor blossar upp , saker sägs, saker görs och en ÅFC spelare tilldelas rött kort. Jaha tänkte nog många, nu tar Bele över matchen. Nej nej i efterföljande ÅFC frispark håller Elyas sig framme och sätter 1-0. ÅFC håller tätt dom sista minuterna innan halvtid. Tränarna pratar och motiverar spelarna i halvtid. När andra halvlek startar är det helt annat ÅFC vi ser och det dröjer inte många minuter innan en Bele spelare drar på sig sitt andra gula och då rött. Frispark ÅFC och bollen dimper ner i Bele's straffområde, stökigt blir det och bollen är inne i mål en sväng och Rosen fångar upp returen och sätter den hårt i mål (detta mål kan inte domaren missa) 2-0. Sen får vi se Elyas ha målkul 3-0, 4-0. Vi noterar hattrick för Elyas. Innan matchen är slut får även Max Matta nätkänning 5-0. Vi tackar den tämligen stora samling supportrar som kom och hejade på oss idag. Vi önskar även Bele Barkarby FF lycka till i serien.

lör 30 sep 2023, 14:00 Bele Barkarby FF - Åkersberga FC 3 - 0